PROFRI ONTKOPPELT ALV VAN EVENT
ProFri koppelt vanaf dit jaar de jaarvergadering los van het Frituurwereld Event. Dit event groeide in drie jaar tijd als kool; het trok het afgelopen jaar ruim 200 frituurprofessionals naar Van der Valk in Houten.

ALV in voorjaar
Om het Frituurwereld Event te ontlasten, is ProFri’s algemene ledenvergadering voortaan in het voorjaar; het event wordt zoals gebruikelijk in het najaar gehouden.

Frituurfeest
Op deze wijze wil het bestuur van vakvereniging ProFri ruimte creëren om het Frituurwereld Event te laten uitgroeien tot een jaarlijks feest voor alle frituurprofessionals van Nederland met in de avond de presentatie van de Nationale Smulgids.

Collega’s ontmoeten
Het ontmoeten van collega’s blijft bij beide evenementen centraal staan. Voor de jaarvergadering wordt gekozen voor een praktische ledenbijeenkomst. ProFri stelt je op de hoogte van actuele thema’s. Natuurlijk blijft er volop plek om met elkaar in discussie te gaan over onderwerpen die frituurprofessionals bezig houden.

Partners welkom
Partners die ProFri jaarlijks ondersteunen en hiermee het werk van de vakvereniging mede mogelijk maken, zijn vanzelfsprekend van harte welkom op beide evenementen.