In de brochure van ProFri met daarin informatie over de mystery guest bezoeken georganiseerd door de vakvereniging, staat een foto van Mandy Dubbelman achter de bakwand in haar cafetaria. Deze foto is gemaakt voor de brochure. De fotograaf heeft niet goed gelet op de kleine details. Hierdoor staan er een aantal onvolkomenheden op de foto.

Welke drie heb jij gezien?

  • Tijdens het verrichten van productiewerkzaamheden draagt men altijd een schort.
  • Los haar is tijdens de werkzaamheden niet toegestaan.
  • Bij productiewerkzaamheden is het dragen van horloges, ringen (m.u.v. een gladde trouwring), oorbellen en andere sieraden niet toegestaan*.

* Afhankelijk van de huisregels wordt t.a.v. het dragen van horloges en oorbellen soms een uitzondering gemaakt. Let op! Bij de jurering van de Cafetaria Top 100 wordt hierop gelet en scoor je negatief op dit onderdeel indien sierraden of horloges door de juryleden worden gezien.

Wil je ook weten hoe jouw bedrijf gezien wordt door de ogen van de Mystery Guest van ProFri?Vraag er eentje aan. En je weet over een paar weken welke punten je kunt verbeteren die je kunt bespreken met je medewerkers. Hierdoor zal de gasttevredenheid toenemen wat zal leiden tot meer terugkeer en meer mond-op-mond reclame. Dus meer omzet en betere bedrijfsresultaten.

Niet voor niets kiezen steeds meer frituurders voor de Mystery Guest methode van ProFri.

Direct een Mystery Guest Bezoek aanvragen

Zoeken

Onze officiële partners