);
WIJ ZIJN IJSNERDS EN SAMEN MET U CREËREN WIJ EEN NIEUWE WERELD IN AMBACHTELIJK IJS. OP ONZE MANIER;
LEKKER SLIM!
Wij geloven dat de ijsmarkt toe is aan nieuwe stap en vinden het fantastisch om daar invulling aan te geven. Door onze expertise op het gebied van ambachtelijk schepijs, data en digitaal bestellen hebben we hier veel vertrouwen in.
Ambachtelijk schepijs produceren kan straks iedereen. Samen met IJsnerds zijn niet alleen de ijssalons, maar ook cafetaria's met een ijsvitrine klaar voor de toekomst.
Wij vinden kwaliteit belangrijk. Daarom werken wij met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en leveranciers. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten voor ons ijs. Zo maken wij ons ijs van lokale weidemelk. Deze weidemelk wordt op nog geen kilometer afstand van onze fabriek geproduceerd. We houden de lijntjes kort en weten we altijd waar onze ingrediënten vandaan komen, en dat proef je!
Wil jij ons ijs proeven? Bestel dan nu een gratis sample!
TakeAware is de goedkoopste in duurzame disposables en partner van ProFri
Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten, van snackverpakkingen tot afvalzakken, cocktailprikkers en koffiebekers. Met een gezonde dosis zelfzekerheid maken we graag vernieuwende keuzes. Wij hebben het hart op de tong, dromen van mooie idealen en zijn bovenal doeners. We stellen de klant centraal door simpelweg het bestelgemak te vergroten en de beste service te leveren.
Zo helpen we jou om hapje voor stapje duurzamer te worden! Interesse? Bekijk het aanbod op de webite van TakeAware | Friendly Disposables
Bakhuus is een cafetaria-formule, opgericht door Andy Shan in 2004. Na jarenlange ervaring en kennis op te hebben gedaan in zijn eigen snackbar, besloot Andy om de formule uit te breiden en een keten op te zetten. In 2016 opende het eerste filiaal in Ede en sindsdien is Bakhuus uitgegroeid tot een succesvolle keten met inmiddels ruim 40 vestigingen verspreid over heel Nederland.
De Bakhuus organisatie is partner van ProFri en stimuleert de aangesloten ondernemers om lid te worden van ProFri, want samen staan we sterker. De ledenvoordelen van de vereniging zijn mooi meegenomen.
Bakhuus is ideaal voor ondernemers die de voordelen van een franchise willen benutten zonder hoge instapkosten of maandelijkse kosten. Wij bieden gezamenlijke en voordelige inkoop, een online bestelplatform voor personeelsbesparing, een eigen (tweetalig) kassasysteem en nog veel meer.
Ben je geïnteresseerd om familielid van 't Bakhuus te worden?
Ben je opzoek naar mogelijke samenwerking met 't Bakhuus? Heb je opmerking(en) voor 't Bakhuus? Laat jouw bericht achter! We nemen na ontvangst zo spoedig mogelijk contact met je op.
Casa Carpaccio verovert langzamerhand de harten van de echte carpaccioliefhebber in Nederland. Het is het eerste carpaccioconcept dat via steeds meer horecabedrijven wordt aangeboden. Ook wordt het concept steeds meer omarmt door ondernemers van frituurspeciaalzaken en voegen met Casa Carpaccio een extra dimensie toe aan hun assortiment.
Vanuit een langdurig en vertrouwde band hebben Melissa en Doris in mei 2021 het Casa Carpaccio franchiseconcept opgezet. Met een enorme passie voor de foodindustrie en de actuele trends, een potje gedreven ondernemerschap en focus op plezier, werken ze toe naar het langzaam uitbreiden van het carpaccioaanbod in Nederland. Voor wie hen kent weet dat hun persoonlijke aanpak de succesfactor is, want samenkomen voor een goede kop koffie is bij Melissa en Doris agendapunt nummer één.
Niet alleen brengen ze kennis over, maar delen ze ook ideeën en inzichten om het concept te blijven optimaliseren. Juist de waardevolle samenwerkingen maken dat Casa Carpaccio kan blijven aanschuiven.
Benieuwd naar meer? Let’s connect!
The FRYER Company ontwerpt en produceert duurzame frituurinstallaties naar wens. Onze professionele bakwanden vinden hun weg naar o.a. fastfood franchiseformules, cafetaria’s, de leisurebranche en grootkeukens. Een FRYER staat voor topprestaties in frituren. Met de enorme afbakcapaciteit bakt u moeiteloos heerlijke frites, ook in piekmomenten.
FRYER-frituurinstallaties zijn ontwikkeld op basis van tientallen jaren ervaring. Gert Versloot en Martijn van Ramselaar hebben de handen ineengeslagen en ontwikkelen, produceren en vermarkten duurzame bakwanden. Door zelf te innoveren en ketels te ontwikkelen hebben zij een nieuwe standaard in de markt gezet. Duurzame ketels die de nieuwe norm vormen en voldoen aan de laatste eisen en ontwikkelingen. FRYER-ketels staan voor gebruiksgemak en kwaliteit. Denk hierbij aan hygiëne, afbakcapaciteit en servicegemak.
Van standaard modules tot maatwerk
FRYER frituurinstallaties zijn ontworpen op basis van de nieuwste inzichten uit de praktijk en uitgerust met de modernste technieken. Een bakwand kan uit diverse modules worden samengesteld. Elke denkbare combinatie is mogelijk waarbij onze designers rekening houden met routing, personeelsbezetting en de benodigde productiecapaciteit. Naast de standaard modules is ook maatwerk mogelijk: denk bijvoorbeeld aan het integreren van een lavagrill, inductieplaat etc.
Kijk voor meer informatie op de website van onze partner The Fryer Company