Logo DepaAltijd een passende oplossing!

Met meer dan 60 jaar ervaring mag Depa zich gerust dé specialist op het gebied van verpakkingen en disposables noemen. Depa biedt disposables en verpakkingsoplossingen aan die naadloos aansluiten bij de dagelijkse praktijk van de moderne foodservice ondernemer. Of het nu gaat om het bereiden, verpakken, vervoeren of presenteren van voeding; Depa heeft altijd een passende oplossing.
De producten van Depa zijn verkrijgbaar bij de (horeca) groothandel en retail.

Oog voor de markt

Dankzij haar totaalpakket aan disposables en verpakkingen is Depa Disposables als geen ander in staat ondernemers binnen foodservice en retail te helpen hun processen efficiënter en effectiever in te richten.

Depa combineert een heldere kijk op trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland met verstand van de dagelijkse business van ondernemers en medewerkers in foodservice en retail. Dat alles met een bij de branche passende no-nonsense aanpak en korte lijnen.

Oog voor het milieu

Het belang van verantwoord en duurzaam ondernemen neemt toe. Niet alleen voor individuele ondernemers maar voor de gehele foodservice en foodretailsector. Steeds meer ondernemers, maar zeker ook consumenten zijn actief op zoek naar minder belastende alternatieven voor o.a. verpakkingen. Oplossingen die, als het even kan, niet kannibaliserend werken op de toch al schaarse voedselstroom. De overheid is de drijvende kracht achter deze ontwikkeling en stelt steeds strengere eisen.

Duurzaamheid is één van de kernwaarden van Depa. Depa is voortdurend op zoek naar producten en concepten die minder belastend zijn voor het milieu en wil op die wijze een bijdrage leveren aan een duurzame foodservice- en retailbranche.

Oog voor innovatie

Innovatie is bij Depa een continu proces waarbij de wensen en behoeftes van eindgebruikers centraal staan. Dankzij een eigen afdeling product- en conceptontwikkeling en een breed netwerk aan (inter)nationale partners, is Depa blijvend in staat innovaties te brengen die echt meerwaarde bieden voor haar klanten. Depa ontwikkelt bovendien effectieve (communicatie)platforms die een wezenlijke bijdrage leveren aan het rendement van de branche.

Depa combineert een heldere kijk op trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland met verstand van de dagelijkse business van ondernemers en medewerkers in foodservice en retail. Het resultaat daarvan is disposables met meerwaarde. En dat alles met een bij de sectoren passende no-nonsense aanpak en korte lijnen.

ProFri ledenvoordeel

Depa is vanaf mei 2013 officieel partner van ProFri. Leden hebben net zoals bij andere partners ook bij Depa een streepje voor. Neem vrijblijvend contact op. Depa laat je graag kennismaken met hun producten.

 

Wil je gebruikmaken van de professionele kennis van disposables van Profri-partner Depa?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van Depa zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je mening met je collega's door ons te laten weten hoe het contact is verlopen en wat je van de producten van Depa vindt.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in

Zoeken