ProFri Logo Friethoes   

WIE is FrietHoes?

Bij FrietHoes houden we van friet. Van écht verse en ambachtelijke friet welteverstaan. Van friet zonder bewerkingen, toevoegingen of andere gekke fratsen, maar wel mét schil. Eerlijke pure friet dus die ook echt naar aardappel smaakt. Dat vinden wij het lekkerst.

FrietHoes is bedacht en ontwikkeld door Joost Hoes en gestart met een frietwinkel in Haarlem samen met zijn broer Sebastiaan Hoes. Vervolgens via een scala aan foodtrucks de harten van het festival publiek veroverd, om daarna vanuit een eigen ambachtelijke frietfabriek in de Waarderpolder, FrietHoes landelijk op de kaart te zetten in honderden horeca en fastservice zaken. 

ProFri banner 970px 250px

WAAROM FrietHoes

Consumenten kiezen steeds meer voor puur natuur. Voor producten met een eerlijk, lokaal verhaal. En dat is onze friet. Wij werken alleen met de beste agria’s uit de Hollandse kleigronden. Van boeren die met smaak en kwaliteit bezig zijn en met de natuur samenwerken. Onze ambachtelijke en onbehandelde friet wordt door heel Nederland binnen 24 uur geleverd aan de horeca en fastservice.

FrietHoes voor de PROFESSIONELE FRITUURDER

Snij en/of bak je zelf je verse friet voor? Of werk je nu met industriële (diepvries) friet en overweeg je de stap naar écht verse friet te maken? Wil je je onderscheiden van je lokale concurrenten? Dan wil FrietHoes je graag helpen en ontzorgen. Laat ons je verse friet snijden, voorbakken, terugkoelen en inpakken. Middels ons gecertificeerd productie proces, bieden wij een THT van productie + 8 dagen en leveren wij onze friet luchtdicht vers verpakt aan.

Vraag een GRATIS SAMPLE aan

Leden van ProFri en ondernemers van andere frituurzaken kunnen via onderstaand formulier een gratis proefpakket aanvragen. Na een check stuurt het secretariaat van ProFri jouw gegevens door naar FrietHoes en wordt er contact met je opgenomen, want we komen de ambachtelijke écht verse friet persoonlijk bezorgen. 

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Adres bedrijf:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 3. Postcode bedrijf:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 4. Plaats bedrijf:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 5. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 6. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 7. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 8. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 9. Mobiele telefoon:*
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 10. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 11. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 12. Ongeldige invoer

 13. Ongeldige invoer
 14. Ongeldige invoer
 15. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 16. Ongeldige invoer
 17. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in