Logo Frozen Brothers

 

Softijs is een interessante margemaker voor uw cafetaria of horecazaak. Een softijsmachine is dus heel interessant voor uw omzet. Hierbij heeft u aan Frozen Brothers een sterke partner.

Frozen Brothers richt zich volledig op de Nederlandse softijs markt voor de horeca. Denk niet alleen aan cafetaria's en restaurants maar ook bijvoorbeeld aan tankstations, snoepwinkels en zwembaden.

Dit doen we met kwalitatief hoogwaardige ijsmachines voor softijs en milkshakes. Ook leveren wij complete ijsvitrines. Maar we zijn veel meer dan slechts die leverancier. Bovenal geven wij onze Italiaanse passie en ervaring aan u door. Dat proeft uw klant gegarandeerd! Wij denken graag met u mee: wat kunt u uw klanten bieden met softijs? En hoe kunt u de ijsverkoop optimaliseren? Maximale resultaten behalen met het lekkerste ijs: uw succes is het onze.

 

Ben je geïnteresseerd in de apparatuur van Frozen Brothers?

Het leveren van ijsapparatuur en het inrichten van complete ijshoeken is maatwerk. Daarom heeft Frozen Broters niet gekozen voor vaste kortingen voor leden van ProFri. Toch hebben leden van ProFri bij Frozen Brothers een streepje voor. Frozen Brothers wil graag mee investeren in een gezonde toekomst voor friturende ondernemingen in Nederland. Met een jaarlijkse financiële bijdrage ondersteunt Frozen Brothers ProFri in haar activiteiten en is daarmee een van de officiële partners van ProFri.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in

Zoeken