Logo OmniaConnect

Omnia Connect: nooit uitval, altijd online


Ja, ik wil een vrijblijvend een gesprek met een adviseur van Omnia Connect

Omnia Connect is sinds begin 2019 de vaste internet- en telefoniepartner van vakvereniging ProFri. Veel leden zijn inmiddels overgestapt. Sommigen besparen door deze exclusieve samenwerking tot wel 50% op de kosten voor internet en telefonie. Naast het blijvend voordeel van €10,- per maand* krijgen leden die nu overstappen de eerste 3 maanden gratis internet. Wil je ook prof(r)iteren van dit tijdelijke aanbod? Stap dan vóór 31 December 2023 over naar Omnia Connect.

Los van dit tijdelijke aanbod én de blijvende besparing, heb je alles onder 1 dak en is alles met 1 telefoontje geregeld.

Een compleet internet pakket
(Internet/bellen/4G Back UP)
vanaf € 39,95 per maand

Contactloos betalen

Het afgelopen jaar werd de afhankelijkheid van een perfect werkende internetverbinding nóg belangrijker. Immers: het aantal online en telefonische bestellingen van maaltijden groeide pijlsnel. Bovendien is van het grootste belang dat online betalingen goed, snel en veilig worden afgehandeld.

Niets is voor klanten zo vervelend als ze hun bestelling en betaling niet te kunnen voltooien omdat de internetverbinding offline is. Ter illustratie van het toenemende belang van pinbetalingen: landelijk wordt meer dan 80% van de verkopen in de winkels betaald met pin en/of contactloos. Tijdens corona is dit aandeel nog veel verder toegenomen.

Altijd online met 4G

Omnia Direct biedt jou de zekerheid dat je altijd online bent met jouw pinautomaat, telefonie en internetverbinding via een 4G-backup die standaard wordt meegeleverd. Dit betekent; als de internetverbinding (VDSL/Glasvezel) uitvalt, neemt de 4G-backup automatisch de verbinding over zodat je altijd online bent met jouw bedrijf. Je hoeft hierdoor nooit “nee” te verkopen!

Hosted Telefonie nu gratis bij het compleet pakket

Bijna alle Profri leden maken gebruik van onze Hosted VoIP omgeving. Met onze Hosted VoIP omgeving kunt u bijvoorbeeld tussen drukken tijden 17.00 uur en 20.00 uur automatisch een vooraf ingesteld bericht laten horen als klanten uw bellen. U kunt dan bellers aangeven dat ze bestellingen online kunnen doen via uw website of andere bezorgdienst. Ook als uw gesloten bent dan kunt u een ander bericht laten horen.

Koper stopt!

KPN is druk bezig om de koperverbindingen uit faseren, dit betekent in het kort: uw huidige koper/vdsl verbinding stopt binnen afzienbare tijd. Wij bieden u in samenspraak met de Profri een kosteloze overstap naar glasvezel

Collega’s over Omnia Connect

Jack van Hooft, eigenaar van Restaria Lucullus in Tilburg en bestuurslid ProFri

ProFri OmniaConnect Jack van Hooft Restaria Lucullus in Tilburg en bestuurslid ProFri

 
“Als de internetverbinding wegvalt heb ik de garantie dat ik altijd online ben met de 4G-backup voor pinautomaat, kassa en telefonie. De service is goed. Als ik bel word ik direct geholpen. Ik ben super tevreden over de diensten van Omnia Connect.” 

  

Wilco van Seccelen, eigenaar Cafetaria ´t Hout te Helmond

ProFri OmniaConnect Wilco van Seccelen Cafetaria t Hout te Helmond

 
“Op het moment dat het druk is in de zaak, wil ik absoluut geen pin- of internetstoring hebben. Omnia zorgt door middel van zijn 4G-backup dat ik altijd online ben en geen omzetderving heb. Je wordt erg snel geholpen als je ze nodig hebt. Een vast contactpersoon en alles op één factuur; dat zijn de pluspunten van Omnia Connect.”  

 

 

Gesprek met een adviseur

Wil je persoonlijk geïnformeerd worden door een adviseur van Omnia Connect? Dat kan natuurlijk, een adviseur komt vrijblijvend bij je langs en verplicht je tot niks.

Dit gesprek is uiteraard vrijblijvend, maar voor de afspraken die je vervolgens maakt ben je uiteraard zelf verantwoordelijk. Mochten er onverlet toch problemen ontstaan, dan zijn we er als vereniging om je te helpen.

 

Blijvend ledenvoordeel van 10 euro per maand*

Met €10,- extra ledenkorting per maand kun je tot wel 50% besparen op de kosten voor internet en telefonie! Wil je ook profiteren van dit speciale aanbod? Stap dan nu over naar Omnia Connect. Los van deze besparing heb je alles onder 1 dak en is alles met 1 telefoontje geregeld.
*Deze extra ledenkorting is geldig vanaf het Omnia Basis pakket

 

Ja, ik wil een vrijblijvend een gesprek met een adviseur van Omnia Connect

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Adres:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 3. Postcode:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 4. Plaats:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 5. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 6. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 7. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 8. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 9. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 10. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 11. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 12. Ongeldige invoer

 13. Ongeldige invoer
 14. Ongeldige invoer
 15. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 16. Ongeldige invoer
 17. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in