Banner Beleef-Food-en-Drinks 468x60

Nieuwe naam voor vertrouwde beurs

Beleef - Food, drinks & more

Het vakevent voor horeca professionals
op 7, 8 en 9 november
Evenementenhal Hardenberg

De regionale horeca vakbeurs in het Noorden, Horeca & Food Inspiratie Hardenberg, gaat verder als Beleef – Food, drinks & more. Evenementenhal heeft de wensen en behoeften van de markt vertaald naar een nieuw concept. Er is gekozen voor 'Beleef – Food, drinks & more' omdat beleving bij deze nieuwe editie van de vakbeurs een zeer belangrijk aspect is geworden. Het nieuwe beursconcept wordt gelanceerd in Evenementenhal Hardenberg op 7, 8 en 9 november 2016 en staat helemaal in het teken van Proeven, Beleven en Netwerken binnen de sfeervolle ambiance op de beursvloer.

Beleef – Food, drinks & more is hét regionale trefpunt voor horeca, catering, gastronomie, foodservice & fastservice. De beurs bevat bruisende themapleinen, zoals Food Market, en terrassen waar exposanten en bezoekers de nieuwste trends kunnen ontdekken én proeven.

Uiteraard staat ook vakvereniging ProFri op de beurs en kunnen professionele frituurders zich laten informeren over allerlei actuele onderwerpen en ontwikkelingen. Ook voor informatie en advies kun je terecht bij ProFri.

Beleef – Food, drinks & more: véél meer dan alleen een vakbeurs.

Logo Beleef-Food-en Drinks

Registreer hier voor gratis toegangskaarten
(geen code nodig)

Zoeken