Logo Carpigiani-Soft

ICE CONCEPTS BENELUX BV

Softijs is een interessante margemaker voor uw cafetaria of horecazaak. Een softijsmachine is dus heel interessant voor uw omzet. Hierbij heeft u aan Carpigiani Soft een sterke partner.

Carpigiani Soft richt zich volledig op de Nederlandse softijs markt voor de horeca. Denk niet alleen aan cafetaria's en restaurants maar ook bijvoorbeeld aan tankstations, snoepwinkels en zwembaden.

Dit doen we met kwalitatief hoogwaardige ijsmachines voor softijs en milkshakes. Ook leveren wij complete ijsvitrines. Maar we zijn veel meer dan slechts die leverancier. Bovenal geven wij onze Italiaanse passie en ervaring aan u door. Dat proeft uw klant gegarandeerd! Wij denken graag met u mee: wat kunt u uw klanten bieden met softijs? En hoe kunt u de ijsverkoop optimaliseren? Maximale resultaten behalen met het lekkerste ijs: uw succes is het onze.

Carpigiani Soft valt onder Carpigiani Nederland en maakt daarmee onderdeel uit van de Carpigiani Group uit Italië. Binnen Europa mogen we ons vol trots marktleider noemen in de verkoop van ijsmachines. Innovatie, kwaliteit en liefde voor het maken van ijs. Maak 't met Italiaanse hartstocht, maak 't met Carpigiani!

 

Ben je geïnteresseerd in de apparatuur van Carpigiani?

Het leveren van ijsapparatuur en het inrichten van complete ijshoeken is maatwerk. Daarom heeft Carpigiani Soft niet gekozen voor vaste kortingen voor leden van ProFri. Toch hebben leden van ProFri bij Carpigiani Soft een streepje voor. Carpigiani Soft wil graag mee investeren in een gezonde toekomst voor friturende ondernemingen in Nederland. Met een jaarlijkse financiële bijdrage ondersteunt Carpigiani Soft ProFri in haar activiteiten en is daarmee een van de officiële partners van ProFri.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in

Zoeken