Logo Nissei   Logo Win Equipment

 

Win Equipment ontwikkelt en bouwt al bijna 25 jaar NISSEI softijsmachines in Nederland & Japan en levert deze aan eindgebruikers in Nederland en aan dealers door geheel Europa. Een snel groeiend marktaandeel zorgt voor innovatie, ontwikkeling en biedt continuïteit en service, zaken die altijd ten goede zullen komen aan onze klanten. De technisch hoogstaande softijsmachines van Nissei zijn ontwikkeld met uw winst in gedachten.

Win Equipment bouwt de machines als halffabricaat in Japan en deze worden in Nederland door ons afgebouwd tot innovatieve en betrouwbare machines. Door deze werkwijze wordt elke machine voorzien van de nieuwste technieken en worden bestaande procedures telkens gecheckt en up-to-date gebracht. Daarom werken wij met medewerkers, die geselecteerd zijn op affiniteit met klanten en machines. Deze service gerichte mensen vindt u aan de receptie, op de montage-afdeling, in het magazijn en natuurlijk langs de weg als monteur. U bent altijd welkom. Wij nodigen u dan ook van harte uit om ons bedrijf, onze werkplaats en onze showroom te komen bezichtigen. Of u zich nu wilt oriënteren op de mogelijkheden van onze softijsmachines of gewoon eens kennis wilt maken, u kunt altijd rekenen op een gastvrij onthaal door één van de medewerkers van Win Equipment.

IJssalon Frissels geeft Win Equipment "Warme Douche"

Dat de Service van Win Equipment onovertroffen is, kunnen wij u wel vertellen, maar beter is het als een onafhankelijk iemand dat voor u doet. Van IJssalon Frissels uit Hattem kregen wij via het Tv-programma Tros Radar een warme douche voor onze uitstekende service aangeboden.
IJssalon Frissels kocht in 2010 een gloednieuwe Nissei NA-9320.

 

Ben je geïnteresseerd in de producten van Nissei | Win Equipment?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van Nissei | Win Equipment zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je mening met je collega's door ons te laten weten hoe het contact is verlopen en wat je van de producten van Nissei | Win Equipment.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in

Zoeken