ProFri's muziekpartner Tunify kun je vergelijken met Spotify, maar dan voor de zakelijke markt. Zij bieden zowel 'gewone' muziek aan als rechtenvrije muziek. De reacties van collega's die zijn overgestapt zijn positief. Probeer nu 7 dagen gratis en overtuig jezelf. Dit aanbod geldt voor alle lezers van Frituurwereld.

Bij Tunify kun je kiezen voor de zorgvuldig samengestelde muziekagenda's, je eigen lijsten samenstellen met je favoriete songs of je eigen muziekkanaal creëren. Maar je kunt bij Tunify ook terecht voor rechtenvrije muziek. Lees hieronder verder over deze vorm van muziek en kijk hoe ook jij per direct kunt besparen op je muzieklicenties.

Je kunt vanaf vandaag beginnen met besparen op je muziek!

Registreer via deze link en probeer 7 dagen gratis

Dure arbeidsvitamines

Ieder jaar hikken veel ondernemers aan tegen de torenhoge rekening voor de muziekrechten van Buma (Stemra) en Sena. Nu helemaal door de coronacrisis. Tegelijkertijd is bijna iedereen van mening dat muziek bijdraagt aan een aangenaam verblijf in de zaak. En is de vraag van veel ondernemers: Kan dit niet anders? Of misschien nog wel belangrijker: Kan dit niet goedkoper? Want muziek in mijn zaak is belangrijk. Het antwoord hierop is "ja!".

ProFri attendeerde haar leden al vaker op de mogelijkheid om te kiezen voor rechtenvrije muziek. In de begin periode was niet iedereen enthousiast, maar het aanbod van rechtenvrije muziek is inmiddels sterk verbeterd. Misschien nog steeds geen arbeidsvitamines, maar het huidige aanbod is zeker geschikt als achtergrondmuziek in jouw zaak. Het levert je in elk geval een fikse besparing op!

Wat kost het en hoeveel is mijn besparing?

Een abonnement op Tunify voor rechtenvrije muziek kost afhankelijk van de gekozen abonnementsduur tussen de € 14,50 en € 20,00 per maand. Leden van ProFri krijgen een doorlopende korting van 10%. Kies je voor rechtenvrije muziek dan hoef je geen licenties meer te hebben van Buma en Sena. Bij een verkoopruimte tot 30 m2 leverte dit een netto besparing op van ruim 350 euro, bij een verkoopruimte tussen de 30 en 100 m2 een netto besparing van ruim 600 euro en bij een grotere verkoopruimte is de besparing zelfs bijna 1000 euro. Voor een aantal leden kan de netto besparing oplopen tot maar liefst 1250 euro.

Gratis uitproberen?

Via onderstaande link kun je de rechtenvrije muziek 7 dagen gratis uitproberen. Besluit je daarna om hiermee door te gaan dan krijg je 10% korting op je abonnement. Kies je bij Tunify voor gewone (commerciële) muziek of blijf je bij het oude, dan heb je de gebruikelijke licenties nodig van Buma en Sena.

Overgestapt?

Ben je overgestapt naar rechtenvrije muziek, geef dit dan door! Je hoeft dan geen muzieklicenties meer te betalen aan Buma en Sena. Lopen jouw muzieklicenties met extra ledenvoordeel via ProFri, dan zal de vereniging jou afmelden bij deze twee organisaties en eventueel restitutie voor jou aanvragen van het lopende kalenderjaar.

secretariaat@profri.nl
Telefoon: 040-7200900

Ja, ik wil besparen op mijn muziek

Registreer je dan via onderstaande link voor een gratis proefperiode van één week voor rechtenvrije muziek. Kies je aansluitend voor een abonnement dan krijg je als lezer van Frituurwereld van Tunify een doorlopende korting van 10% op je abonnement.

Je kunt vanaf vandaag beginnen met besparen op je muziek!

Wel even doorgeven, zodra je bent overgestapt.

Registreer via deze link en probeer 7 dagen gratis