U I T N O D I G I N G
Algemene ledenvergadering en sprekers
op maandag 31 oktober
ProFri Ledendag geeft nieuwe frituurenergie!
Ontvangst: vanaf 9.45 uur
Aanvang vergadering: 10.30 uur
Eindtijd: omstreeks 15.30 uur
Locatie: Hotel Houten, Hoofdveste 25 te (3992 DH) Houten
Vakvereniging ProFri houdt op maandag 31 oktober aanstaande bij Van der Valk in Houten de ProFri Ledendag. Het ochtendprogramma staat in het teken van bestuurlijke zaken en ondernemerschap, het middagprogramma is gewijd aan energie en frituren.
Je bent als lid van ProFri van harte uitgenodigd. Omdat we in verband met de lunch en de zaalcapaciteit graag willen weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, moet je jouw komst wel van tevoren melden.
Vergeet dus niet te klikken op ‘aanmelden’ op deze pagina.
Graag tot ziens op maandag 31 oktober.
Hieronder lees je in een notendop wat de ProFri Ledendag jou allemaal te bieden heeft.
1. HANS & HANS
Ochtendprogramma ProFri Ledendag
Ontvangst vanaf 09.45 uur, aanvang 10.30 uur
Afscheid van de voorzitter:
Vakvereniging ProFri bestaat precies 10 jaar. Precies 10 jaar was Hans Hus onze voorzitter. Hij neemt afscheid en daar staan we natuurlijk bij stil.
Vacatures in het bestuur:
In het ProFri-bestuur zijn na het aftreden van Hans Hus twee vacatures. Leden die een bestuursfunctie of de rol van voorzitter ambiëren kunnen dit kenbaar maken bij het bestuur via bestuur@profri.nl.
Het bestuur heeft directeur Frans van Rooij bereid gevonden om tijdelijk de rol van plaatsvervangend voorzitter te vervullen totdat er een nieuwe voorzitter is gevonden.
Verantwoording en begroting:
Bestuur en directie van ProFri zullen verantwoording afleggen voor het gevoerde beleid en de uitgaves. Daarnaast moet de Begroting 2023 worden vastgesteld.
Naar ProFri 2.0:
Het keurmerk Goed Gefrituurd zou binnen twee jaar leidend worden bij het ProFri-lidmaatschap. Het bestuur heeft besloten, gezien de huidige marktomstandigheden, hiervoor meer tijd te nemen.
Afsluiting van het ochtendprogramma:
Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland (ONL)
De (achter)stand van Ondernemend Nederland
12.30 uur Lunch
2. ‘N FLINKE PORTIE FRITUURENERGIE
Middagprogramma ProFri Ledendag
Aanvang: 13.30 uur, eindtijd circa 15.30 uur
Thema: de energiestress in de sector
Philipp Keller en Nadia Poortvliet van ProFri-partner COMCAM
De energiecrisis de baas
De hoge energieprijzen zijn hèt thema dat de sector momenteel volop bezighoudt. ProFri is dankzij energiepartner COMCAM in staat ondernemers aan vastigheid te helpen tegen relatief gunstige prijzen. De sprekers gaan in op het ‘managen’ van jouw energie. Ook zal waarschijnlijk COMCAM de energietarieven voor 2024 bekendmaken.
Thema: de frituurkeuken
Meneer Wateetons
Waarom frituren de beste kooktechniek op aarde is
“Over frituren. Waarom frituren de beste kooktechniek op aarde is.” Het is de titel van het nieuwe boek van Meneer Wateetons. Nu al kan de conclusie worden getrokken dat dit boek het standaardwerk is over frituren, dat in elke frituurspeciaalzaak thuis hoort.
3. Locatie en aanmelden
Datum: maandag 31 oktober
Ontvangst: vanaf 9.45 uur
Aanvang programma: 10.30 uur
Eindtijd: omstreeks 15.30 uur
Kosteloos toegankelijk voor leden en partners van ProFri
Adres:
Hotel Van der Valk Houten
Hoofdveste 25
3992 DH Houten
Mocht je na het lezen van deze uitnodiging vragen hebben, neem dan contact op met het secretariaat. Bereikbaar op het nummer 040-7200900 (optie 1). Je kunt natuurlijk ook een mailbericht sturen naar secretariaat@profri.nl.
Met vriendelijke groet,
Hans Hus
Peter van Dinther
Jorgen Ruhl
Marcel van Veen