‘Spreekbuis van en belangenbehartiger voor de frituurbranche’

Samen trots, samen sterk. Dat is de slogan van vakvereniging ProFri. Wat is voor jou als cafetariahouder de reden geweest om je aan te sluiten? Voormalig bestuurslid van ProFri Patrick Nieuwveld (Restaria Nieuwveld in Portugaal) vroeg het tijdens het Frituurwereld Event aan zijn collega’s.

BEKIJK DE VIDEO


Van het ontmoeten van collega’s tot belangenbehartiger en spreekbuis voor de frituurbranche. Elk lid heeft zo zijn eigen motivatie om zich aan te sluiten bij de branchevereniging van Professionele Frituurders (ProFri). Zo blijkt uit de video.

Verschil maken

“Je moet je verenigen om zo de krachten te bundelen en samen het verschil te maken tegen grote jongens zoals de supermarkten en de politici in Den Haag”, vindt Hans van Ballegooijen van Restaria De Oude Gracht in Eindhoven.

“Hoe groter de club, des te meer we kunnen bereiken met het oog op de toekomst”, vertelt collega Wilco van Seccelen van Cafetaria ’t Hout in Helmond.

Energiecrisis

Ook tijdens de afgelopen energiecrisis heeft de ProFri haar waarde weer bewezen door het afsluiten van gezamenlijke contracten voor de leden, vinden meerdere ondernemers. “Het is belangrijk dat je een vereniging hebt waar je terecht kunt als je problemen hebt”, vertelt Ria Dekker van FrieteRia in Dronten.

Bekijk de video waarin verschillende leden vertellen waarom ze lid van ProFri zijn.

Sluit je ook aan!

Ben je ook trots op je vak? Samen staan we nog sterker! Word nu lid en met de korting op bijvoorbeeld je muzieklicenties van Buma en Sena voor 2024, verdien je al meteen een deel van je contributie terug. Kijk voor deze en andere ledenvoordelen.