Veldhoven | 6 juni 2016

Als het gaat om vakmanschap en het bereiden van de lekkerste producten, dan kruisen de wegen van LEVO en ProFri elkaar al vanaf het moment dat de vakvereniging in 2012 werd opgericht. Met trots kunnen we melden dat LEVO per 1 juni 2016 partner is geworden van ProFri. ProFri is een vereniging die staat voor vakkennis en vakmanschap en dit als vereniging wil bevorderen en zichtbaar maken in de richting van de consument. Het motto van ProFri:

"Goed gefrituurd, da's lekker genieten!"

Zoals de koks het Koksgilde hebben, de gastheren en gastvrouwen het Gastvrijheidsgilde, de ijsbereiders de Vereniging Ambachtelijke IJsbedrijven (VAIJ) en de pannenkoekenbakkers de Vereniging Erkende Pannenkoekenrestaurants, hebben de frituurders in Nederland sinds 2012 de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri). Met inmiddels bijna 500 leden vertegenwoordigt ProFri een aanzienlijk deel van de branche en wordt er samen met de partners hard gewerkt aan een gezonde toekomst van professioneel friturend Nederland. LEVO sluit zich hier nu bij aan.

Als olie en sausspecialist onderscheidt LEVO zich continu door het op de markt brengen van producten met een duidelijke toegevoegde waarde. Deze producten worden afgevuld in unieke verpakkingen. Zo passen de LEVO sauzen allemaal in een glutenvrij dieet en wordt Grenada Gold frituurolie en Frituurolie PUUR afgevuld in handige, milieuvriendelijke en afval besparende packzakken van 5 liter (2 per doos).

Met het partnerschap onderschrijft LEVO de doelstelling van de vakvereniging en gaat zij hun participatie uitdragen naar hun klanten, de professionele frituurders. Door de vereniging ook financieel te ondersteunen kunnen de verenigingsactiviteiten verder worden geïnitieerd en werken partijen samen aan een positief imago van de sector. Meer dan 40 partners gingen LEVO al voor.