Veldhoven | 25 februari 2014

Op 17, 18 en 19 maart zijn weer de Horeca & Food Inspiratie dagen in Venray. Met een vernieuwde naam en een branche breed concept voor alle hospitality en foodservice aanbieders, wil de beursorganisator in 2014 het succes van de beurs verder uitbouwen. De vakbeurs springt in op de marktverbreding en groeimarkten binnen de foodservice branche: groeiende vraag naar streek en fine food producten, party catering en toenemende behoefte aan producten voor consumenten met allergieën of principiële dieet wensen zoals vegetarische, halal of biologische producten.

Om bezoekers sneller trends en mogelijkheden in hun eigen vakgebied te laten ontdekken wordt de beursvloer geclusterd en komen er nieuwe themapleinen bij. Naast de bestaande beursvloer opzet zullen verdeeld over de hal(len) themapleinen met ieder hun eigen uitstraling en invulling per doelgroep naar voren komen.

Samen met de beursorganisator nodigt vakvereniging ProFri alle professionele frituurders van harte uit om deze beurs te bezoeken. Op maandag en dinsdag, 17 en 18 maart, organiseert ProFri er twee van haar regionale ledenbijeenkomsten en staat de vakvereniging samen met de Week van de Friet alle dagen met een informatiestand op de beurs. Kortom, genoeg redenen om dit jaar deze beurs in het zuiden van het land te bezoeken.

Vraag eenvoudig je gratis toegangsbewijzen aan:

  1. Ga naar www.evenementenhal.nl/horeca-ve
  2. Vul de volgende registratiecode in: 8140001301
  3. Vul je persoonlijke- en bedrijfsgegevens in
  4. Na registratie ontvang je jouw digitale entreebewijzen per e-mail
  5. Print de entreebewijzen uit en neem deze mee naar de vakbeurs

Wanneer je op 17 of 18 maart naar de regionale ledenbijeenkomst komt, dan zorgt ProFri voor jouw toegangsbewijzen.