Veldhoven | 21 februari 2014

In maart en april organiseren we als vakvereniging weer de regionale ledenbijeenkomsten. Met deze bijeenkomsten willen we zo dicht mogelijk bij onze leden staan en met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die ons iedere dag bezighouden. Ervaringen uitwisselen en van elkaar leren staan centraal tijdens de bijeenkomsten.

Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan eenvoudig via www.profri.nl. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om een van de bijeenkomsten bij te wonen, geef dit dan ook even via de website aan ons door of door het beantwoorden van deze email. Je kunt bij de aanmelding aangeven welke onderwerpen je met je collega's wilt bespreken.

In aansluiting op de vorige regionale bijeenkomsten en de laatste algemene ledenvergadering wil het bestuur in elk geval de volgende onderwerpen aan de leden voorleggen:

  • De eerste Nationale Week van de Friet
  • Verplichte allergenendeclaratie vanaf december 2014
  • Openbaar register van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA)
  • Stand van zaken m.b.t. het keurmerk
  • Verleggen van de focus van voordeel naar bedrijfsadvies op maat
  • Thema: "Online bestellen, wel of niet uitstellen?"

De bijeenkomsten combineren we afhankelijk van de locatie met een rondleiding in het bedrijf waar we te gast zijn. Het programma kan per locatie afwijken. Zo wordt in het geval van zuid Nederland (Venray) de dag gecombineerd met een bezoek aan de beurs Horeca & Food Inspiratie en in Tilburg beginnen we de dag met een rondleiding door de productieafdelingen bij Ad van Geloven.

Programma (onder voorbehoud – afhankelijk van locatie)

10.00 uur: Ontvangst
10.15 uur: Bespreken diverse onderwerpen
12.15 uur: Lunch
13.00 uur: Thematische invulling of rondleiding
14.00 uur: Pauze
14.30 uur: Thematische invulling of rondleiding
15.30 uur: Informele afsluiting
16.00 uur: Einde bijeenkomst

We hopen je tijdens een van de regionale bijeenkomsten te mogen begroeten.