Veldhoven | 7 maart 2014

In samenwerking met de organisator van de beurs Horeca & Food Inspiratie in Vennray organiseert vakvereniging ProFri tijdens de beursdagen de workshop "Online bestellen, wel of niet uitstellen?"

Meer dan 75% van de consument bestelt soms of regelmatig producten online. Dit aantal is nog steeds groeiende. Deze toename is ook in de horeca. Volgens kenners komt dit omdat de consument meer gemak wil, liever niet wil wachten op zijn of haar bestelling en online willen betalen. De Rabobank laat het volgende weten:

 

"De buitenshuisconsumptie groeit. De consument heeft vaak weinig tijd
en wil op momenten en plaatsen kunnen eten en drinken die hem uitkomen."

* Rabobank Cijfers & Trends 2013-2014

Cafetaria's die inspelen op deze veranderingen in de markt, ervaren groei in bestellingen en bestedingen. Een grote groep bestelt via overkoepelende bestelsites. De voorkeur gaat uit naar eigen bestelwebsites. Voor de gast voor de herkenbaarheid en voor de horecaondernemer omdat de investering lager is.

Laat je tijdens de workshop informeren en maak op basis van kennis en ervaringen van collega's een keuze voor jouw bedrijf.

Je kunt je via het contactformulier aanmelden voor de workshop "Online bestellen, wel of niet uitstellen?". Deelname workshop is geheel gratis (inclusief beursbezoek).

Je kunt kiezen voor de workshop van maandag 17 maart of dinsdag 18 maart. Aanvang 13.00 uur (eindtijd 14.30 uur). Aansluitend kun je de beurs bezoeken. Wanneer je je tijdig aanmeldt, dan ligt de entreekaart voor je klaar bij de receptie van de beurshal. Mocht je iemand willen meenemen, vermeld dit dan bij de aanmelding.

Je bent van harte welkom!