We hebben de voorbije dagen contact gehad met Eyeworks, de programmamaker van De Nationale Eet Test. Zij zijn weer gestart met de voorbereidingen van de opname van de editie 2015. De show heeft dezelfde opzet als de Nationale IQ test, alleen gaat de Nationale Eet Test over de kennis over eten!

Naar aanleiding van de ervaringen met de laatste editie is besloten om in het publieksvak ‘Snackers’ alleen maar consumenten te plaatsen. Dus dit keer geen professionele frituurders of medewerkers. Ook niet van andere type fastservicebedrijven. Eyeworks is nu op zoek naar personen die van lekker eten houden en regelmatig van friet genieten, hamburgers, kroketten of andere gefrituurde lekkernijen.

Friet is een feest! En gelukkig weten de meeste mensen dat het niet iedere dag feest kan zijn. Dat zijn dan ook de ideale personen om deel te nemen aan de Nationale Eet Test 2015, een Tv-programma van BNN, gepresenteerd door Paul de Leeuw. 

Mogelijk komen er klanten bij jou in de zaak die het leuk vinden om aan deze test deel te nemen. Wijs hen op de mogelijkheid om zich via de website Goedgefrituurd.nl aan te melden. Opgeven in groepjes mag ook. Dat is natuurlijk gezelliger dan in je eentje deel te nemen.

De opname vindt plaats op donderdagavond 22 januari 2015 te Hilversum. We kijken enorm uit naar de show!