Veldhoven | 15 april 2015

Goed gefrituurd en Goed verzekerd

ProFri en ABN AMRO Verzekeringen hebben voor het ABN AMRO Horeca Verzekeringsarrangement een unieke samenwerkingsovereenkomst gesloten. Door de samenwerking met ABN AMRO Verzekeringen kan ProFri zijn leden op het gebied van verzekeringen een aanzienlijk voordeel bieden. Mede hierdoor kan het rendement voor de leden worden vergroot.

Dit arrangement bevat de complete verzekeringsoplossing voor alle risico’s die u als horecaondernemer loopt binnen uw bedrijf. Er is sprake van een vaste premie op basis van omzet. De dekking is zeer uitgebreid en er is een garantie tegen onderverzekering.

ProFri heeft het aanbod van ABN AMRO Verzekeringen vergeleken met andere belangrijke aanbieders in de markt. Het Horeca Verzekeringsarrangement van ABN AMRO Verzekeringen is volledig, klantvriendelijk, helder en zeer scherp geprijsd.

Daarnaast hebben wij als vakvereniging een extra korting kunnen afspreken met ABN AMRO Verzekeringen voor ondernemers die met hun bedrijf het Goed Gefrituurd Keurmerk mogen (uit)dragen. Dit betekent dat alle ondernemers die het Goed Gefrituurd Keurmerk mogen uitdragen een extra korting op de premie krijgen.

Profileren staat bij ProFri boven aan de lijst, maar direct profiteren van het lidmaatschap is er bij de Vereniging Professionele Frituurders ook bij!

Kijk voor meer informatie op de ledenvoordeelpagina

 

Noot: ABN AMRO Verzekeringen is een samenwerkingsverband tussen ABN AMRO Bank N.V. en Delta Lloyd Groep N.V.