Hamont (B) - Veldhoven | 20 mei 2015

Sales manager Nederland Maurice de Kroon van Vanreusel Snacks uit België ondertekent de verklaring dat de Best Bite Frikandel, exclusief blijft voor het professionele kanaal. Hiermee weten ondernemers zeker dat ze zich met de frikandellen van Vanreusel kunnen blijven onderscheiden ten opzichte van het retailkanaal. Ter bekroning van de beloofde exclusiviteit ontvangt Vanreusel voor de Best Bite Frikandel het zegel “100% Exclusiviteit” van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri).

De noodzaak van exclusieve producten

Veel ondernemers in het out-of-home kanaal zoeken naar kwalitatief hoogwaardige snacks die niet verkrijgbaar zijn in de supermarkt om zich daarmee te kunnen onderscheiden. Oftewel: bijzondere en lekkere producten waarvoor consumenten speciaal terugkomen.

Maurice de Kroon ziet ook de noodzaak van exclusief houden van producten. Ondernemers moeten de zekerheid hebben dat iets wat exclusief voor hen is, dat ook blijft. Daarom tekende De Kroon een verklaring bij de vakvereniging ProFri dat de Best Bite Frikandel van Vanreusel exclusief voorbehouden blijft voor het professionele frituurkanaal. Een prettige zekerheid voor de vele ondernemers die zich met de Best Bite Frikandel van Vanreusel willen onderscheiden.

Veel ondernemers kozen al voor Best Bite Frikandel van Vanreusel

Sinds Vanreusel Snacks actief is in Nederland heeft menig professionele frituurder de frikandel van Vanreusel opgenomen in het assortiment. “Het is echt een keuze,” stelt Maurice de Kroon. “Een keuze om gasten aan te trekken met exclusieve kwaliteitsproducten. Dat heeft duidelijk toegevoegde waarde. Zo horen we steeds weer van onze klanten dat mensen niet alleen speciaal komen voor de lekkere friet, maar ook voor onze frikandellen. Ze vragen ernaar en raden ‘m aan bij vrienden en familie. Het laat zien dat onderscheiden echt de weg is naar een succesvolle frituursector.”

Gegarandeerd door ProFri

Een product dat het 100% Exclusiviteitszegel draagt van vakvereniging ProFri, onderscheidt zich primair door hoge kwaliteit en is uitsluitend via de professionele frituurder of andere bedrijven binnen de klassieke horeca, catering en fastservice, voor de consument verkrijgbaar. Afspraken over deze exclusiviteit worden bezegeld in een overeenkomst tussen ProFri en de betreffende fabrikant die voor een of meerdere van haar producten voor dit zegel in aanmerking komt. De vakvereniging bezegelde al eerder 12 andere kwaliteitsproducten.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Vereniging Professionele Frituurders, Frans van Rooij (040-7200900) of met Vanreusel Snacks, Maurice de Kroon, Sales Manager Nederland (+32-11440460).

Een overzicht van de door ProFri bezegelde producten kunt u vinden op: http://www.profri.nl/activiteiten/100-procent-exclusiviteit/bezegelde-producten