Iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur precies wordt in het kader van rampenbestrijding de sirene getest. Het signaal duurt onafgebroken 1 minuut en 26 seconden. Als u dan de sirene hoort, weet u dat er niets aan de hand is. Nou, dat was op de eerste maandag van oktober 2014 in Helvoirt zeker wél het geval!

René & Marieke Jacobse van Cafetaria De Pieper in Helvoirt over hun Week van de Friet:

We hadden in de Week van de Friet op maandag 6 oktober het friet-alarm georganiseerd. Iedereen die tijdens het afgaan van de sirenes in de zaak zou staan kreeg een gratis frietje met. We hadden flyers laten drukken met alle acties rondom de Week van de Friet. Deze acties hadden we op de woensdag ervoor al op facebook gezet, zodat de kinderen er op school al over zouden gaan praten. Nou en dat lukte! Het gonsde ervan in het dorp; hele klassen spraken met elkaar af en benaderde vervolgens de docent of ze misschien iets eerder dan 12:00 weg mochten om zeker wel op tijd te zijn voor een gratis frietje. Er waren zelf klassen bij die om 11:55 binnen kwamen met 1 woordvoerder en die bestelde 28 friet met en met een briefje 28 milkshakes in diverse smaken welke ook in de actie waren voor € 1,00. In drie kwartier hebben ongeveer 180 kinderen onze cafetaria bezocht voor het gratis frietje. SUPER TOCH.

Groot Friet Alarm Cafetaria De Pieper Helvoirt

Het was een super geslaagde actie, die we zeker dit jaar herhalen.

Op maandag 5 oktober om 12.00 uur staat bij ons het Friet Alarm weer gepland. De Nationale Week van de Friet blijft voor ons een vaste waarde.

Organiseer ook het Friet Alarm. Het wordt geheid een succes!

Vriendelijke groet

René & Marieke Jacobse
Cafetaria De Pieper
Lindelaan 31
5268CB Helvoirt

info@cafetariadepieper.nl
www.cafetariadepieper.nl