Erkenning van kwaliteitsproducten die uitsluitend via professionele frituurders verkrijgbaar zijn

Jurgen Ottenhoff van Oma Bobs Snacks heeft vandaag uit handen van Hans Hus, voorzitter van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri), maar liefst drie 100% Exclusiviteitszegels in ontvangst mogen nemen. De 100% Exclusiviteitszegels zijn toegekend aan de drie meest populaire snacks van Oma Bobs: de rundvlees-, kalfsvlees- en garnalencroquette. De uitreiking vond plaats tijdens de Algemene Ledenvergadering van ProFri in Hardenberg.

Belang exclusieve verkrijgbaarheid voor professioneel friturend Nederland

Met de beloning van de snacks van Oma Bobs met een 100% Exclusiviteitszegel, erkent ProFri dat het kwaliteitsproducten betreft en waarvan Oma Bobs heeft verklaart dat deze uitsluitend via professionele frituurders of andere bedrijven binnen het professionele frituurkanaal voor de consument verkrijgbaar zijn.

Jurgen Ottenhoff, oprichter en eigenaar van Oma Bobs Snacks: "Oma Bobs levert exclusief aan de horeca. Dat vinden onze klanten erg belangrijk. De drie 100% Exclusiviteitszegels die we voor onze populairste snacks in ontvangt mogen nemen, zijn voor ons een erkenning door de branche van het belang dat de snacks die zij op hun menukaart willen zetten, exclusief aan de horeca worden geleverd. Daarmee bied je je klant een speciale en onderscheidende kwaliteitssnack, waarvoor hij of zij alleen bij jou terecht kan en niet in bijvoorbeeld een supermarkt".

Over Oma Bobs Snacks
Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid op dezelfde manier als oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger deed. Jurgen keek altijd vol bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie serveerde. Met de liefde van Oma Bobs!

Meer informatie over ProFri's partner Oma Bobs Snacks is te vinden op de partnerpagina van Oma Bobs.

Klik hier voor een volledig overzicht van de exclusieve producten die Oma Bobs voorgingen