Veldhoven | 18 september 2015

Net zoals het afgelopen jaar komen zo vlak voor de campagneweek van ons frietje nog dagelijks aanmeldingen binnen van frituurbedrijven die nog mee willen doen. Geen enkel probleem, want er is rekening gehouden met ruim 800 deelnemers aan de 2e editie van de Nationale Week van de Friet. Er is dus nu nog voldoende promotiemateriaal beschikbaar.

Aanmeldingen worden snel verwerkt en het beschikbare basis-promotiemateriaal wordt direct verzonden. Via de webshop kunnen deelnemers nadat ze zich geregistreerd hebben aanvullend promotiemateriaal bestellen. Ook vinden de deelnemers er allerlei tips en ideeën hoe van de campagneweek een succes te maken. Ook kunnen deelnemers gebruikmaken van allerlei speciale aanbiedingen van een aantal sponsoren die de Week van de Friet mede mogelijk maken.

1e Editie van de FrietKrant
Alle deelnemende bedrijven aan de Nationale Week van de Friet ontvangen 250 FrietKranten die zij aan hun klanten kunnen uitreiken. Extra FrietKranten kunnen zolang de voorraad strekt met een speciale actiecode GRATIS worden bijbesteld via www.weekvandefriet.nl/webshop. Gebruik hiervoor de actiecode: frietkrant. We vragen alleen een bijdrage in de verzendkosten.