Veldhoven | 22 februari 2016

Het aantal leden groeit gestaag verder. Daarom organiseren we dit voorjaar meer bijeenkomsten dan het afgelopen voorjaar. Door de spreiding is er altijd wel een bijeenkomst bij jou in de buurt, maar je kunt ook voor een andere datum of locatie kiezen. Overal ontmoet je collega's en wordt er kennis en ervaring gedeeld. Met het aantal bijeenkomsten proberen we uit te komen op groepsgroottes van 10 tot 15 leden. 

 

Aanmelden Regionale ledenbijeenkomsten

Afmelden

Overzicht locaties

  • maandag 4 april 2016 - Eetwinkel Select in Boxtel
  • dinsdag 5 april 2016 - Eco Fields in Wekerom
  • woensdag 6 april 2016 - DeliXL Nieuwegein
  • maandag 11 april 2016 - Plaza De Pitstop in Den Hoorn
  • dinsdag 12 april 2016 - Restaurette Schierzicht in Lauwersoog
  • woensdag 13 april 2016 - Frieteria in Dronten
  • maandag 18 april 2016 - Oliehoorn in Zwaag
  • dinsdag 19 april 2016 - Gelato University in Eindhoven
  • woensdag 20 april 2016 - Snackpoint Zöstere in Susteren

Programma

Het ontvangst is overal om 10.30 uur en het overleg begint om 10.45 uur. De eindtijd is afhankelijk van de locatie, maar houd rekening met een eindtijd van ongeveer 14.30 uur.

Tijdens het overleg staan een aantal actuele thema's en de verschillende activiteiten van de vereniging op het programma. Uiteraard besteden we ook aandacht aan de nieuwe Hygiënecode en het Voedsel Hygiëne handboek voor professionele frituurders. Bij aanmelding kun je onderwerpen aandragen die je graag met je collega's wilt bespreken.

Rond 12.30 uur wordt het ochtend deel afgesloten en is er een informele lunch waarbij de aanwezigen met elkaar verder in gesprek kunnen gaan. Afhankelijk van de locatie is er aansluitend een presentatie, workshop of krijgen we een kijkje in de keuken bij onze gastheer/gastvrouw.

Zo krijgen we bij Eco Fields in Wekerom alles te horen én te zien over duurzaam ondernemen, biologisch vlees en kunnen we er proeven van diverse biologische snacks. Oftewel, we krijgen een lekker voorproefje op de Duurzame Cafetaria. Bij Eetwinkel Select, De Pitstop, Schierzicht, Frieteria en Snackpoint Zöstere krijgen we 's middags een kijkje in de keuken. En bij Oliehoorn krijgen we naast een uitleg over de recente ontwikkelingen bij deze fabrikant van oliën en sauzen een rondleiding door de fabriek. Bij DeliXl wordt ons een workshop aangeboden en bij de Gelato University gaan we in de middag aan de slag met softijs, een mix van Frisiana en Carpigiani.

Mis het niet! En meld je aan voor een van deze bijeenkomsten. Uiteraard is ook je partner van harte welkom!

 

Aanmelden Regionale ledenbijeenkomsten

Afmelden