Veldhoven | 3 maart 2016

Snackkoerier geeft leden van ProFri € 50 korting op deelname aan Cafetaria Top 100

Slechts 1/3 van de leden blijkt op dit moment een abonnement te hebben op Snackkoerier. Behoor jij tot de groep zonder abonnement en wil je meedoen aan de Cafetaria Top 100, dan krijg je als ProFri-lid toch € 50 korting op de kosten van deelname aan deze wedstrijd van Snackkoerier. Je betaald dus net zoals de collega's die wel een abonnement hebben geen € 179, maar € 129.

Let op! Als je van dit aanbod gebruik wilt maken, gebruik dan uitsluitend onderstaande link. Het systeem herkent je dan als ProFri-lid.

AANMELDEN VOOR DEELNAME AAN CAFETARIA TOP 100

Wel of niet deelnemen?
Vanzelfsprekend kunnen niet alle bedrijven die zich aanmelden geplaatst worden in de Top 100. De reden is simpel. Er zijn maar 100 plaatsen te vergeven. Ondanks het beperkte aantal plaatsen doen veel ondernemers toch mee, omdat deelname goed is voor de teamspirit en waardevolle informatie oplevert om succesvoller te worden.

In 2015 hadden ongeveer 180 collega's zich aangemeld en was er onvrede over het verloop van de jurering en de uitslag. Snackkoerier heeft ons aangegeven dat ze voor 2016 het jurytraject een kwaliteitsimpuls gaan geven en zorgen dat de terugkoppeling voor de deelnemers beter bruikbaar wordt.

We hebben van Snackkoerier de volgende informatie ontvangen over de opzet van de komende editie:

Ronde 1: mystery visit
Alle deelnemende cafetaria's krijgen een mystery visit van het bedrijf Mystery Review. Van de beoordeling wordt een rapportage gemaakt, die deelnemers digitaal ontvangen na de bekendmaking op het event. Het mystery jury-traject tijdens de Cafetaria Top 100 2016 wordt eenvoudiger en overzichtelijker van opzet. De vragen zijn volledig herschreven en waar mogelijk vereenvoudigd. Als de mystery shopper een item onvoldoende beoordeeld, dan wordt deze keuze toegelicht met een korte uitleg. Naar aanleiding van de mystery visits wordt er een top 125 vastgesteld. Wanneer er opvallende uitschieters bij zitten, kunnen er op dat moment zogenoemde wildcards worden uitgedeeld door de hoofdjury.

Ronde 2: bezoek vakjury
Alle cafetaria's die behoren tot de voorlopige top 125 krijgen een bezoek van de vakjury. De vakjury bestaat uit bekende ondernemers die hun sporen in de cafetariasector ruimschoots hebben verdiend en uit onafhankelijke experts. Dit bezoek vindt onaangekondigd plaats, pas aan het einde van het bezoek meldt de vakjury zich. Ook van dit jurybezoek ontvangen alle ondernemers een digitale rapportage na de bekendmaking van de top 100. De vakjury geeft net als de mystery-jury een toelichting als een item met een onvoldoende is beoordeeld.

Ronde 3: hoofdjury
Op basis van de bevindingen van de mystery visits en de vakjury wordt er een top 100 samengesteld door de hoofdjury. De hoofdjury wordt voor 2016 uitgebreid van 3 naar 5 personen. De top van de ranglijst wordt vervolgens door de hoofdjury bezocht en zij bepalen uiteindelijk hoe de top van de lijst er definitief uit komt te zien.

Wat levert volgens Snackkoerier een deelname op?

  • Alle deelnemers ontvangen een heldere terugkoppeling om de cafetaria nog succesvoller te maken en kunnen hun prestatie vergelijken met de andere deelnemers (benchmark);
  • Daarnaast stimuleert deelname de teamspirit, het is motiverend om samen voor een mooie plek in de Top 100 te strijden;
  • Een plek in de Snackkoerier Cafetaria Top 100 is de kroon op het werk, met als resultaat: publiciteit, erkenning en een feestelijke uitreiking met het team en de andere Top 100 winnaars.