Bezoek tijdens de beurs Horeca Food & Inspiratie in Venray (21, 22 en 23 maart 2016) de stand van vakvereniging ProFri. Op maandag 21 maart reiken we aan een van onze leden het eerste exemplaar uit van het Voedsel Hygiëne handboek voor frituurders. Dit handboek wordt samengesteld door het Nederlands Frituurcentrum en de Houwers Groep.

Dit Voedsel Hygiëne handboek reikt professionele frituurbedrijven alle informatie aan die zij normaal gesproken nodig hebben om aan alle HACCP-beginselen te kunnen voldoen. De prijs zal beduidend lager liggen dan het boek met Hygiënecode voor de horeca wat sinds enkele weken door Koninklijke Horeca Nederland wordt uitgegeven. En in tegenstelling met de Hygiënecode wordt het Voedsel Hygiëne handboek - mogelijk tegen en kleine vergoeding - online beschikbaar gesteld.

Informatiesessies

Alle 3 de beursdagen verzorgen deskundigen van de Houwers Groep in een aparte stand (gelegen naast die van ProFri) doorlopend informatiesessies over de nieuwe Hygiënecode die vanaf 1 april a.s. van toepassing is. Iedereen die werkzaam is in de horeca is van harte welkom.

Kom naar de beurs in Venray en je bent direct goed geïnformeerd over de veranderingen rondom voedselveiligheid voor jouw bedrijf die vanaf 1 april 2016 van kracht zijn.

Vraag hier je gratis toegangskaarten aan