UITNODIGING

Algemene ledenvergadering 2016

maandag 10 oktober in Maastricht

Nadat we twee keer onze jaarvergadering hebben gecombineerd met de horecabeurs in Gorinchem en vorige jaar in Hardenberg, organiseren we dit jaar de algemene ledenvergadering in combinatie met de horecabeurs BBB in Maastricht. Voor sommige leden ver weg, maar met het programma en de sprekers die we hebben uitgenodigd is het zeker de moeite waard om de 'reis' te aanvaarden naar het mooie Limburg.

Misschien is het een leuk idee om naast een bezoek aan de op één na grootste horecabeurs van Nederland, dit jaar de jaarvergadering te combineren met een paar dagen Maastricht. Wij zorgen voor de toegangskaarten voor de beurs, maar het verblijf in Maastricht is vanzelfsprekend voor eigen rekening.

"Vastberaden de toekomst in", is het thema van de algemene ledenvergadering en staan in het ochtendprogramma (aanvang 11.00 uur) de verenigingszaken op de agenda.

In het middagprogramma (aanvang 13.00 uur) hebben we dit jaar maar liefst 2 inspirerende sprekers op het programma staan, t.w. professor Henry Robben van de Universiteit van Nyenrode en professor Tiny van Boekel van de Universiteit van Wageningen.

Als vakvereniging willen we in de richting van de consument vooral de focus hebben op onze lekkere gefrituurde producten, want er is helemaal niets mis met ons frietje! Maar is dat ook zo? En hoe denkt en handelt de consument?

Onze eerste spreker is Henry Robben en gaat in op de consument. Hij geeft je een geheel andere kijk op het begrip 'klant'. Ook legt hij uit welke gevolgen dit heeft voor de marketing van jouw bedrijf.

Tiny van Boekel verteld ons haarfijn de waarheid over friet. Hoe zit het met acrylamide in onze friet? Wat zijn de feiten over vet? En vooral, wat zijn de fabels? Weten we wel genoeg over frituren als bereidingswijze van voedsel? Deze twee sessies verrijken je kennis en zullen je zeker tot nadenken zetten en helpen bij je bedrijfsvoering en het maken van belangrijke keuzes voor de toekomst.

Mis het niet en meld je aan!

 

    

Programma en agenda

 

Aanmelden

 

 

Hotel boeken? Klik hier!