Emmeloord | 4 april 2017

Wie de twee vestigingen van The Place To Be in Emmeloord kent zal niet opkijken dat deze bedrijven het ´Goed Gefrituurd Keurmerk´ hebben gekregen. Met gepaste beroepstrots namen Gerard Harzevoort en zoon Wesley vandaag voor beide vestigingen het gevelschildje en het bijbehorende certificaat in ontvangst.

Dit keurmerk is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en verschijnt sinds 2015 aan steeds meer gevels van professionele frituurbedrijven. Gerard Harzevoort was in 2012 nauw betrokken bij de oprichting van de vakvereniging en was hij de eerste jaren actief als bestuurslid.

Centraal in de doelstellingen en taken van vakvereniging ProFri staat het zichtbaar maken van het vakmanschap van professioneel friturend Nederland; dit door het uitdragen van de kernkwaliteiten deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, productkennis, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Bij de twee vestigingen van The Place To Be in Emmeloord komen al deze kwaliteiten samen, op basis waarvan de keurmerken vandaag zijn verstrekt.

Meerdere Mystery Guest bezoeken gingen hieraan vooraf. Deze bezoeken en een auditgesprek bevestigen dat Gerard en Wesley Harzevoort samen met hun medewerkers staan voor:

  • Vakmanschap
  • Veiligheid & Hygiëne
  • Verantwoordelijkheid

Op de website van het Nederlands Frituurcentrum – de organisatie die de opdracht heeft gekregen uitvoering te geven aan dit keurmerk – en op de consumentenwebsite Goedgefrituurd.nl staat geheel transparant alle informatie en het stappenplan hoe professionele frituurbedrijven voor het keurmerk in aanmerking kunnen komen.

Consumenten kunnen via deze website hun mening geven over de bedrijven die door hen bezocht zijn. Deze consumentenreacties tellen mee bij het verkrijgen én behouden van dit keurmerk.

Wat vind jij van de twee vestigingen van The Place To Be? Laat het weten via http://www.goedgefrituurd.nl/mening

Door jouw mening te geven maak je kans op een grote zak knapperige frietjes voor 4 personen of het Nationaal Snack Handboek, het ABC voor de smulpaap!

 

Voor vragen over het Goed Gefrituurd Keurmerk kunt u contact opnemen met Frans van Rooij, initiatiefnemer van vakvereniging ProFri en het Nederlands Frituurcentrum. Bereikbaar via het telefoonnummer: 040-7200900