Samen met de nieuwe werkgeversorganisatie Nieuwe Horeca Nederland (NHN) koos vakvereniging ProFri onlangs voor een nieuwe partner die payroll services levert. Dit zorgt voor nog gunstigere payroll-voorwaarden voor ondernemers. In de oprichtingsfase van vakvereniging ProFri kreeg payroll-organisatie Prokx nog exclusiviteit. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen heeft de nieuwe combinatie NHN/ProFri nu gekozen voor een nieuwe payroll-partner als voorkeursleverancier, namelijk Connexie in Tilburg. Leden van ProFri die klant zijn bij Prokx en tevreden zijn over de dienstverlening kunnen daar gewoon klant blijven onder de afgesproken voorwaarden. Mogelijk krijgen ze, nu er door de vakvereniging gekozen is voor Connexie, nog betere tarieven en condities aangeboden.

Kwaliteit en scherpe tarieven
Connexie bestaat twintig jaar en heeft een zeer ruime ervaring in onze branche. Een groot aantal Plaza’s werkt bijvoorbeeld al langere tijd naar volle tevredenheid met Connexie samen. Er is sprake van een eigen cao die de beloningsregels van jouw bedrijf volgt. Dat is erg prettig voor jou én jouw medewerkers. Daarnaast, en erg belangrijk, de tarieven die de combinatie NHN/ProFri voor haar leden heeft bedongen zijn zeer interessant. De optelsom van contributies van deze twee verenigingen vallen in het niet met het voordeel dat behaald wordt indien jij als ondernemer kiest voor Connexie. Overigens geldt dit ook als je wél ProFri-lid bent en daarnaast lid wilt blijven van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) of de Vereniging Chinese Horeca Ondernemers (VCHO). Kortom, een dubbel lidmaatschap met welke vereniging dan ook verdien je als lid van ProFri dubbel en dwars terug met de voordelige tarieven van Connexie. Ook bestaande klanten van Connexie die nog geen lid zijn van Nieuwe Horeca Nederland (NHN) of ProFri kunnen profiteren van de afgesproken tarieven. Ze moeten dan wel lid worden van de vakvereniging of NHN.

Wanneer je interesse hebt om te ervaren wat Connexie voor jou kan betekenen, kun je vrijblijvend contact opnemen door een mail te sturen naar payroll@profri.nl of payroll@ nieuwehorecanederland.nl. Je kunt ook gewoon even bellen naar het secretariaat: 040-7200900.

 


 MEER INFORMATIE OVER PAYROLLING


 

Wat is payroll?
Bij Payroll staan jouw medewerkers niet bij jou op de loonlijst (ofwel “payroll”), maar bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in juridisch en administratief werkgeverschap. Connexie is net zoals Prokx zo’n bedrijf. Sinds de oprichting in 1998 is Connexie uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende bedrijven in de payrolling-branche. Connexie volgt de ontwikkelingen binnen dit vakgebied op de voet en deelt zijn expertise graag met de klanten. Daardoor slaagt het bedrijf erin het vakgebied payrolling nog nadrukkelijker op de kaart te zetten en bij te dragen aan een verdere professionalisering.

Payrolling, iets voor jou?
Payrolling is interessant als je medewerkers in dienst hebt met een flexibel arbeidspatroon. Door het wisselend aantal uren en het hoge verloop moet je meer administratieve handelingen verrichten, waardoor veel kostbare tijd wordt opgeslokt. Bij het uitbesteden van het werkgeverschap neemt het payrollbedrijf die papieren rompslomp en de bijbehorende juridische verantwoordelijkheden van je over. Dat bespaart aanzienlijk in tijd, kosten en risico’s. Meer weten over de kostenbesparingen? Connexie maakt graag een vrijblijvende kostenanalyse voor jou, op basis van jouw specifieke situatie. Je kunt natuurlijk ook nog steeds kiezen voor Prokx of een van de andere payrollbedrijven in Nederland. Alleen met Connexie heeft de combinatie NHN/ProFri exclusieve afspraken gemaakt voor haar leden.

Flexibele schil met payrolling
Steeds meer organisaties hebben behoefte aan een flexibele schil. En dat is niet vreemd, want bij wisselende drukte is het prettig als het personeelsbestand flexibel met je meebeweegt. Payrolling bij Connexie voorziet in die behoefte. Jouw medewerkers staan bij Connexie onder contract, waardoor je de inleenopdracht op elk gewenst moment kunt beëindigen. Zeker in vergelijking met andere payrollbedrijven die een uitzend-cao moeten volgen, zijn medewerkers die vallen in de flexibele schil bij Connexie verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden, uitstekende personeelsvoorzieningen en een stevige rechtspositie. Flexibiliteit voor de werkgever en zekerheid voor de medewerker gaan bij Connexie dus prima hand in hand.