Maandag 18 mei 2020

Locatie: Van Der Valk Houten

Op maandag 18 mei aanstaande houdt ProFri zijn jaarvergadering bij Van der Valk in Houten. Alle leden en partners van de vakvereniging voor frituurprofessionals zijn van harte welkom. Het ontvangst is vanaf 9.30 uur en de jaarvergadering begint stipt om 10.30 uur.

AANMELDEN

Het globale programma ziet er als volgt uit:

Ochtend: bestuurlijk en actueel
Het ochtendprogramma is gereserveerd voor de jaarvergadering van vakvereniging ProFri. Directie en bestuur nemen de lopende zaken door, zoals de begroting en andere verenigingszaken*.

Vanzelfsprekend is er aandacht voor actuele zaken. Zoals de voortgang van de Stichting Ketelkwestie (lekkende frituurovens) en de stand van zaken rond de online ratingtool Smulscore.nl en de Nationale Smulgids.

Lunch met PIP's
In de zaal waar de lunch geserveerd wordt, vind je ProFri Informatie Punten (PIP's). Bij de PIP's verstrekken ProFri, aan haar gelieerde organisaties en partners van de vakvereniging informatie over hun diensten en producten. Er is volop gelegenheid om te netwerken of wetenswaardigheden over het eigen bedrijf, de branche en allerlei kwesties met elkaar uit te wisselen.

Middag: keurmerken en debat
ProFri zet in de middag samen met het Nederlands Frituurcentrum een aantal collega's in het zonnetje. Zoals: bedrijven die Met Goud Bekroond oorkondes krijgen voor hun ambachtelijke specialiteiten. Maar ook: bedrijven die het Goed Gefrituurd Keurmerk behaalden of hun keurmerk geprolongeerd zagen worden.

Verder debatteren we aan de hand van stellingen over actuele onderwerpen, nadat het betreffende onderwerp door een spreker is toegelicht. We blikken vooruit naar het Frituurwereld Event in het najaar én de tweede editie van de Nationale Smulgids. Op het Frituurwereld Event worden tevens de Parel van het Jaar Awards uitgereikt.

Hapje en drankje na
De dag sluiten we af met een drankje en een hapje. Er is gelegenheid om de gelauwerde collega's te feliciteren en met elkaar na te praten.

Graag even aanmelden!
Leden en partners van ProFri zijn van harte welkom. Maar in verband met de voorbereidingen en het goed laten verlopen van de dag, willen we wel graag dat jij je vooraf even aanmeldt via de website van de vakvereniging.

* Twee weken voor de jaarvergadering verstuurt het secretariaat via e-mail de definitieve agenda van de jaarvergadering, het verslag en notulen van vorig jaar, het financieel verslag 2019 en de begrotingen 2020 en 2021.

AANMELDEN