Enige tijd geleden kondigde vakvereniging ProFri de samenwerking met Ondernemend Nederland (ONL) aan. ONL heeft maar één belang: de stem van ondernemers te laten horen in politiek Den Haag.

Nu de gevolgen van het coronavirus steeds ernstiger worden hebben we samen met de twee andere verenigingen van de Horeca Alliantie ONL voorman Hans Biesheuvel bereid gevonden om vrijdag 16 oktober a.s. om 9.30 uur tijdens een livestream met onze leden in gesprek te gaan. Doel: om Hans Biesheuvel input te geven hoe de coronamaatregelen de horeca raken en hoe de horecaondernemers geholpen kunnen worden.

Vrijdag 16 oktober 2020 om 9.30 uur

Klik hier voor de livestream

Wil je jouw persoonlijke verhaal vertellen of heb je een onderwerp dat je in politiek Den Haag besproken wilt hebben? Laat het ons weten.

Stel nu je vraag

Je kunt komende vrijdag tijdens de livestream vragen stellen of je verhaal vertellen, maar dit kan ook vooraf door een mail te sturen naar secretariaat@profri.nl.

Wil je jouw verhaal met je collega’s delen of heb je een specifiek probleem. Laat het ons weten. Bellen kan natuurlijk ook. Het nummer van het secretariaat van ProFri is 040-7200900

Klik hier voor de livestream