De Algemene Ledenvergadering van vakvereniging ProFri vindt dit jaar plaats op maandag 21 september 2015 in Hardenberg. In het ochtendprogramma - wat begint om 11.00 uur - komen o.a. de verenigingszaken aan bod en worden de winnaars bekend gemaakt van ProFri's eerste vakwedstrijd "De Mooiste Snackvitrine van Nederland 2015".

Tijdens de middag staan er twee thema's op het programma:

  • Online bestellen, wel of niet uitstellen
  • Formuledenken


Aansluitend kunnen de leden de beurs "Horeca & Food Inspiratie" bezoeken. In de stand van ProFri kan men alle beursdagen terecht voor informatie over de Warenwetregling allergeneninformatie niet voorverpakte levensmiddelen, waar onze friet en snacks toe behoren, proeven van de volledig allergeenvrije producten van VA Foods en de praktische toepassingen zien van het gebruik van digitale menuschermen. De beurs is op maandag geopend tot 21.00 uur.

Leden kunnen zich aanmelden via de ledensite. Indien deze datum niet schikt, dan zijn de leden tijdens de horecabeurs BBB van harte welkom op de speciale Cafetariadag tijdens de Nationale Week van de Friet op dinsdag 6 oktober in het MECC in Maastricht. 

 

AANMELDEN