Frituurwereld Event op 24 september in Houten

Een korte algemene ledenvergadering voor de middag en een uitgebreid gezamenlijk middagprogramma vol discussie, uitreiking van awards en een informatieve bijeenkomst die je als frituurprofessional of belangstellende niet mag missen! Het middagprogramma is ook toegankelijk voor niet-leden van ProFri.

Dat zijn de ingrediënten van de tweede editie van het Frituurwereld Event. Nadere bijzonderheden volgen nog, maar blokkeer de datum maar vast in jouw agenda. Op 24 september aanstaande is het Frituurwereld Event in Houten (onder voorbehoud).

10.00 – 10.30 uur Ontvangst van de bezoekers. Met informatietafels van partners/sponsoren van het event.

10.30 – 12.00 uur Jaarvergadering vakvereniging ProFri. Frituurprofessionals die geen lid zijn (maar een lidmaatschap wel overwegen) worden in een andere zaal geïnformeerd over de voordelen van het lidmaatschap en bijgepraat over alle activiteiten die de vereniging de afgelopen jaren heeft ontplooit en die nog op stapel staan.

12.00 – 13.00 uur Lunch in combinatie met de aftrap van de 5e editie van de Nationale Week van de Friet en de presentatie van het kookboek met uitsluitend frituurrecepten, 85 in totaal, geschreven door Angela Prins.

13.00 – 13.15 uur Bekendmaking Parel van het Jaar 2018

13.15 – 14.00 uur Thema: “War for talent! And the talent has won.”

14.00 – 14.15 uur Pauze. Benut de tijd om te speeddaten met de aanwezige partners en sponsoren!

14.15 – 15.00 uur Themadiscussie: “Welke toekomst wacht onze frituur?”

15.00 – 16.00 uur Afsluiting met een drankje en een kleine proeverij van gefrituurde snacks. Opnieuw een gelegenheid om te speeddaten met partners en sponsoren.

Nadere bijzonderheden worden later bekendgemaakt via de website van het Nederlands Frituurcentrum en vakvereniging ProFri.

www.frituurcentrum.nl/activiteiten/frituurwereld-event
www.profri.nl/bijeenkomsten