Aanbod stickers en andere coronamateriaal groeit snel

Stickers, routewijzers en linten, kuchschotten, scheidingswanden, schermen, hygiënemateriaal…. Het corona-aanbod van groothandels, fabrikanten en gespecialiseerde bedrijven groeit snel. Directeur Frans van Rooij van ProFri beveelt aan: “Fabrikanten komen met stickers met voorbedrukte corona-adviezen waarop soms hun eigen merk staat. Ons advies is: houd het rustig en kies voor jouw eigen merk als frituurspeciaalzaak.”

Van Rooij: “Bij onze vakvereniging hebben zich de afgelopen weken veel aanbieders gemeld; soms werden zelfs direct offertes uitgebracht. Het aanbod is inmiddels al enorm groot, net als de prijsverschillen. Maak dus weloverwogen je keuze. Omdat het er niet naar uitziet dat de coronamaatregelen snel helemaal vervallen, zullen vloer- en wandstickers, schermen en schotten waarschijnlijk voorlopig een gegeven zijn. Het is dus zaak deugdelijke oplossingen te kiezen die passen bij jouw bedrijf en de professionaliteit die jij wilt uitstralen.”
Aanbevolen

Uit het snel groeiende aanbod coronamateriaal, koos ProFri voor nu twee bedrijven die de vakvereniging kan aanbevelen. Van Rooij: “Ze bieden passend materiaal aan tegen acceptabele prijzen. Maar de keuze is natuurlijk primair aan de ondernemer zelf of worden ondernemers hierbij ondersteund door hun formule.”

Campagne

Verder wijst ProFri op de collectieve campagne van de rijksoverheid. Het rijk stelt materiaal ter beschikking dat de ondernemer zelf kan printen. Bijvoorbeeld: posters met aanwijzingen in verschillende talen en materiaal van de campagne “Alleen Samen Krijgen We Corona Onder Controle”.

Banner Alleen samen krijgen we corona onder controle